jojaeger.dk

jojaeger.dk
Stacks Image 12711
Stacks Image 12713
Stacks Image 12715
Stacks Image 12717
Stacks Image 12719
Stacks Image 12721
Stacks Image 12723
 

Fremtidssikret med Skærmtilpasning, Sikkerhed og Synlighed

Skærmtilpasning med Responsive Web Design (RWD)
Tilpasning til computerskærme
Tilpasning til tablet
Tilpasning til mobil

I daglig taler man om Responsive Layout som oversat til dansk betyder "tilpasset skærmvisning" og det handler om at kunne se en hjemmeside uanset hvilken skærm den vises på. Alle søgemaskiner - Google, Bing og andre - checker dette og har hjemmesiden ikke et Responsive Layout, rangeres den dårligere end andre tilsvarende sider.
Teknisk sker der det at indholdet tilpasses når bredden på skærmen formindskes, hvilket betyder at tekst og billeder der normalt ville forsvinde i siden, flytter ind og nedad, Det svarer til man flytter højre margen til venstre i et tekstprogram så tekst automatisk flyttes ind og nedad.

For at kunne tilpasse skærmvisning kræver det man bruger et layout der er opbygget med standarder for Responsive Layout og ALLE layouts jojaeger.dk tilbyder er Responsive Layouts.

Prøv evt. at ændre bredden på denne side for at se hvad der sker.


 


Sikkerhed med det lille S - https://www…
Sikkerhed med HTTPS
Ikke sikker med HTTP
Noget af det vigtigste er sikkerhed på Internettet og at de hjemmesider man besøger overholder de nyeste sikkerhedskrav der snart bliver aktuelle for alle browsere og søgemaskiner. Overholder hjemmesider ikke disse krav bliver de i første omgang kategoriserede som usikre og useriøse. Det kan efterfølgende medføre en dårligere rangering/placering ved søgning på f.eks Google eller andre søgemaskiner. Ændrer man stadig ikke sikkerhedsindstillinger kan det i yderste tilfælde betyde helt udelukkelse fra Internettet.

Teknisk set drejer det sig om at have et HTTPS el. SSL certifikat installeret på hjemmesidens server, som enten stilles gratis til rådighed af ens hostingfirma eller kan købes hos flere forskellige udbydere. Dernæst skal ALLE links der peger ud fra hjemmesiden ændres fra http://www.domæne.dk til https://www.domæne.dk - forskellen ligger i det lille "s" der er blevet tilføjet.
Hvis den side der linkes til IKKE har et HTTPS certifikat installeret, vil man blive mødt af en advarsel hvis man fra en hjemmeside MED certifikat følger et link til en hjemmeside UDEN certifikat - men det en siden UDEN certifikat der har et problem og ikke den side man kommer fra.

 


Synlighed med Search Engine Optimizing (SEO)
Bliv fundet af s√łgemaskinerne
Search Engine Optimizing - i daglig tale kaldet SEO og på dansk "Søgemaskine optimering" er vigtig i bestræbelserne på at blive fundet af søgemaskinerne, såsom Google, Bing, Yahoo og andre.
En hjemmeside har tekst og billeder som alle kan læse og se, men bagved det skal der også være noget information, såkaldte Metatags, som er interessante for søgemaskinerne. Den information bruger søgemaskinerne til vægte indholdet når man søger efter et emne, det betyder at jo bedre man beskriver sin hjemmeside jo højere bliver den placeret af søgemaskinernes visning.

Nedenfor er nævnt de oplysninger der skal medtages på en hjemmeside, nogle af oplysninger er generelle og andre skal tilpasses til hver enkelt side.

Alt dette er jojager.dk også klar til at løse. Foruden den generelle information på hjemmeside og den individuelle beskrivelse på de enkelte sider, sørger jojaeger.dk også for at tilmelde hjemmesiden til de enkelte søgemaskiner, så indholdet på hjemmesiden bliver logget.
Beskrivelse 
Beskrivelse (Description) er en kort beskrivelse af indholdet en den enkelt side. Længden på teksten, incl. mellemrum og tegn bør ikke overskrive 130 tegn. Teksten skal IKKE være kopi af noget der står i "klar tekst "på siden.
Nøgleord 
Nøgleord (Keywords) er enkelte ord der skriver indholdet på den enkelt side, eksempelvis er nogle af nøgleordene til denne side: seo, søgemaskine, optimering, placeringgoogle, bing, yahoo, duckduckgo; search,
Billedtekst 
Billedtekst (Alt Tag) er beskrivelse af hvert enkelt billede på hjemmesiden, eksempelvis har billedet med luppen herover fået beskrivelsen (Alt Tag) "Bliv fundet af søgemaskinerne" og teksten ses hvis man fører markøren hen over billedet.
Redaktør 
Redaktør
Tab Title 
Beskrivelse